Menü
Ár:
9.900 Ft (9.429 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

C-reaktív protein (CRP) tesztlap vér, szérum vagy plazma mintából, 10 µg/ml, 20 db

Ár:
9.900 Ft (9.429 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC503 CCR-402 *
Kód: 5316
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 495,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A CRP Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkémiai kromatográfiás eljárás a humán CRP kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából, ami elősegíti a gyulladásos folyamatok diagnosztizálását. A teszt érzékenysége 10 μg/ml.

ÖSSZEFOGLALÁS

A beteg szérumában lévő C-reaktív Protein (CRP) összefüggésben van heveny fertőzésekkel, nekrotikus  folyamatokkal és különféle gyulladással járó megbetegedésekkel. A CRP szérumszintje és a gyulladásos folyamat szoros összefüggésben van.  A beteg szérumában a CRP szint monitorozása megmutatja a kezelés hatékonyságát, illetve a beteg jobbulását. Különösen fontos a bakteriális és virális fertőzések elkülönítéséhez.

ELV

A CRP Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) kimutatja a C-reaktív protein jelenlétét a tesztkazettán megjelenő színes csíkok vizuális megjelenésével. A minta felszívódik a tesztlap kezdetétől a végéig. Amennyiben a minta tartalmaz CRP-t, akkor az kötődik a CRP antitesttel borított részecskékkel, majd konjugálódik a színképzővel és színes csík jelenik meg. A CRP mennyiségétől függően a színes csík erősebb lesz.

A kontroll (C) zónában mindig megjelenik egy színes csík. Az eljárás ellenőrzése a (C) kontroll zónában megjelenő piros csík, ami igazolja a tesztlap helyes működését, illetve annak helyességét, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!