Menü
Ár:
9.460 Ft (9.010 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

C-reaktív protein (CRP) tesztcsík, vér, szérum vagy plazma mintából, 10 µg/ml, 20 db

Ár:
9.460 Ft (9.010 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC501 CCR-401 *
Kód: 6703
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 473,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

CRP Gyors Tesztcsík (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkémiai kromatográfiás eljárás a humán CRP kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából, ami elősegíti a gyulladásos folyamatok diagnosztizálását. A teszt érzékenysége 10 μg/ml

ÖSSZEFOGLALÁS

A beteg szérumában lévő C-reaktív Protein (CRP) összefüggésben van heveny fertőzésekkel, nekrotikus  folyamatokkal és különféle gyulladással járó megbetegedésekkel. A CRP szérumszintje és a gyulladásos folyamat szoros összefüggésben van.  A beteg szérumában a CRP szint monitorozása megmutatja a kezelés hatékonyságát, illetve a beteg jobbulását.Különösen fontos a bakteriális és virális fertőzések elkülönítéséhez.

ELV

A CRP Gyors Tesztcsík (Teljes Vér/Szérum/Plazma) kimutatja a C-reaktív protein jelenlétét a tesztcsíkon megjelenő színes sávok vizuális megjelenésével. A minta felszívódik a tesztcsík kezdetétől a végéig. Amennyiben a minta tartalmaz CRP-t, akkor az kötődik a CRP antitesttel borított részecskékkel, majd konjugálódik a színképzővel és színes sáv jelenik meg. A CRP mennyiségétől függően a színes sáv erősebb lesz.

A kontroll (C) zónában mindig megjelenik egy színes sáv. Az eljárás ellenőrzése a (C) kontroll zónában megjelenő piros sáv, ami igazolja a tesztcsík helyes működését, illetve annak helyességét, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS _ ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!