Menü
Ár:
20.640 Ft (19.657 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Brucella Abortusz Antigén tesztlap, 25 db

Ár:
20.640 Ft (19.657 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC202 IBA-402 *
Kód: 8930
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 825,60 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Brucella Abortus AntigénGyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy immunkromatográfiás eljárás a Brucella abortus antigén kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból és plazmából.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Brucella abortus egy gram-negatív baktérium, amely a szarvasmarha populációkban található meg. Ez az intracelluláris parazita vérrel terjedő kórokozó, amely a szarvasmarha magzatának idő előtti abortuszát okozza. Ez a baktérium azért veszélyes, mert állatból átvihető emberi gazdaszervezetbe (zoonózis), és továbbra is patogén marad. Emberben ez a betegség akut és krónikus tüneteket egyaránt okoz, de antibiotikumokkal kezelhető. A szarvasmarha-üzletre gyakorolt gazdasági hatás és az emberekben rejlő betegségek miatt az Egyesült Államok közel 3,5 milliárd dollárt költött a szarvasmarha-állomány beoltására az Egyesült Államokban3. Lehetséges, hogy a Brucella abortus elterjedhet a jávorszarvasok és a bölények vad populációiból a házi szarvasmarha állományokban és ezért az amerikai kormány továbbra is éberen figyeli az állományokon belüli eseteket.

ELV

A Brucella Abortus Antigén Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy membrán alapú immunkromatográfiás eljárása a Brucella abortus antigén kimutatására emberi teljes vér, szérum, vagy plazma mintákból. A membránt egér eredetű anti-Brucella abortus antitesttel vonták be.A vizsgálat során a teljes vér, szérum, vagy plazma minta reagál a membránhoz kötött festék konjugátummal, amit anti-Brucella abortus antitestekkel vontak be. A membránon felszívódó keverék reagál a membránban lévő egér eredetű anti-Brucella abortus antitestekkel a membrán teszt zónájában. Amennyiben a minta tartalmaz Brucella abortus antigént akkor a teszt (T) zónában színes csík jelenik meg. A megjelenő színes csík hiánya azt jelenti, hogy a mintában nincs jelen Brucella abortus antigén. Az eljárás ellenőrzésére a (C) kontroll zónábana tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS -ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!