Menü
Ár:
10.400 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Termék címkék: amfetamin, drogteszt, gyorsteszt

Amfetamin (AMP) tesztcsík, vizelet, 1000 ng/ml, 5 db

Ár:
10.400 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Cikkszám: AC307 DAM-101-D 5x
Kód: 10088
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.080,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárt termék, kipróbálási, bemutató mintaként használható.

Az AMP Gyors Tesztcsík (vizelet), egy immunkromatográfiás eljárás az amfetamin kvalitatív kimutatására emberi vizeletből 1,000ng/ml cut-off (értékhatár) koncentrációig. Ez a teszt kimutatja a rokon vegyületeket is, ezért vegye figyelembe a használati utasítás Analitikai Specifikusság táblázatát. Ez a vizsgálat csak egy előzetes analitikai teszt.
eredményt ad. A megerősített analitikai eredmény érdekében specifikus alternatív kémiai módszert kell alkalmazni. A legmegbízhatóbb megerősítő módszer a Gázkromatográfia/Tömegspektrometria (GC/MS). A kábítószerrel valóvisszaélés megállapításához klinikai és szakmai megítélés szükséges, különösen, ha előzetes pozitív eredményeket is alkalmaznak.

ÖSSZEFOGLALÁS
Az amfetamin egy II. Jegyzékben szabályozott vényköteles, erős szimpatomimetikus szer (Dexedrine®), terápiás alkalmazási területekkel. A szert az illegális piacon is be lehet szerezni. Kémiailag az emberi testben természetesen előforduló katekolaminokhoz (epinefrin és norepinefrin) hasonló. Akut nagy dózisban a központi idegrendszer fokozott stimulációjához, fokozott eufóriát, éberséget és megnövekedett energia és hatalom érzését okozza, miközben az étvágy csökken. Az amfetaminok szív-érrendszeri hatásai közé tartozik a fokozott vérnyomás és a szívritmuszavarok. A szer akut használata szorongást, paranoiás állapotot, hallucinációkat és pszichotikus viselkedést okoz. Az amfetaminok hatása általában 2-4 órát tart, és a gyógyszer felezési ideje 4-24 óra. Az amfetaminok kb. 30% -a változatlan formában ürül a vizelettel, a maradék hidroxilált és dezaminált származékok formájában. Az AMP Gyors Tesztcsík (vizelet), gyors vizeletmintából végezhető, készüléket nem igénylő szűrővizsgálat, A teszt monoklonális antitestet alkalmaz a vizeletben megnövekedett amfetamin szint szelektív kimutatására. Ha amfetamin avizeletben meghaladja az 1000 ng / ml-t, az AMP Gyors Tesztcsík (vizelet) pozitív eredményt ad.

ELV
Az AMP Gyors Tesztcsík (vizelet), a kompetitív kötődés elvén alapuló immunoassay. A vizsgálat során a vizeletmintában esetleges jelen gyógyszerek ugyanazon antitest kötőhelyeiért versenyez, miközben a minta a tesztmembránon kapilláris elven vándorol. A vizeletben lévő amfetamin 1000 ng/ml-nél alacsonyabb koncentrációban nem szaturálja az antitest kötőhelyeit. Ebben az esetben az antitesttel borított részecskék a megkötött amfetaminnal fog reagálni és egy jól látható színes csík jelenik meg a tesztcsík teszt (T) zónájában. Amennyiben a vizeletminta 1000 ng/ml-nél magasabb koncentrációban tartalmaz amfetamin, akkor a vizeletben lévő amfetamin szaturálja az anti-amfetamin antitest kötőhelyeit, ezért színes csík nem jelenik meg a tesztcsík teszt (T) zónájában. Ennek megfelelően, ha a vizeletben van az amfetamin, akkor a kötőhelyekért való versengést következtében nem jelenik meg színes csík jelenik meg a tesztcsík teszt (T) zónájában, míg ha a vizelet amfetamin kevesebb, mint 1000ng/ml akkor a színes csík megjelenik a tesztcsík teszt (T) zónájában. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztcsík helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta
mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS
 

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!