Menü
Ár:
9.460 Ft (9.010 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

AFP tesztlap vér, szérum vagy plazma mintából, 10 ng/ml, 25 db

Ár:
9.460 Ft (9.010 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC601 TAF-402
Kód: 7277
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 378,40 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Az Alpha-Fetoprotein (AFP) Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) gyors immunkromatográfiás eljárás az AFP  kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból, vagy plazmából, amely segíti a Hepacellularis carcinoma és a magzati nyitott gerinc diagnosztizálását.

Az  Alpha-Fetoproteint a magzat és az újszülött mája, a magzatburok és kis mennyiségben az emésztőrendszer termeli. A második életévtől az AFP koncentrációja gyorsan csökken, és később csak nyomokban mutatható ki a szérumból.

Általánosságban egészséges felnőtt AFP szérumkoncentrációja kisebb, mint 10 ng/ml. Emelkedett AFP szint mutatható ki számos daganatos betegségben, úgymint hepatocellularis carcinoma, nem sperma  eredetű heredaganat, bizonyos entodermalis eredetű daganatok. Az AFP alkalmas a  májrák korai jelzésére a különösen veszélyeztetett népcsoportnál. Nagy máj-áttétek és hepatitis fertőzés esetén a betegeknél lassan emelkedő, vagy állandósult AFP szintet találtak. Olyan helyeken, ahol a májrák gyakori, az AFP teszttel végzett szűrések eredményeképpen a tumort korai stádiumban sikerült kimutatni.

Az emelkedett AFP szint használható nyitott gerinc rendellenesség kimutatására.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!